15 тисяч переглядів в ютуб за два дні зібрав тернополянин Василь, який виступає проти рейдерства чиновників Тернопільської міської ради

Поділитися

Такого резонансного “політичного” рішення у Тернополі вже не було давно: виступаючи проти свавілля чиновників Тернопільської міської ради і прокуратури літнього тернополянина послухали 15 тисяч українців на відеозаписі, викладеного тернопільською інтернет-газетою “ПРО ВСЕ” в ютуб. Василь Петришин став надзвичайно впізнаваною особою у файному місці. Чоловік захистив своє робоче місце і свого роботодавця, погрожуючи рейдерам-комунальникам спалити себе. Правоохоронці і надіслані керівництвом міста працівники не хотіли чекати рішення суду, щоб забрати 60 соток землі автостоянки, яка знаходиться поруч з ресторанним комплексом “Братіслава” на вулиці Об’їзній у Тернополі. Фірма, яка займає дану ділянку, за роки роботи сплатила понад 100 тисяч гривень лише земельного податку. Коли керівництво міста попросило кошти на спорудження пам’ятника Незалежності, також виділило гроші. А сьогодні під надуманим рішенням прокуратури, мерія вирішила забрати земельну ділянку, водночасно виділивши її вже іншому, “потрібнішій” організації. Два дні тому і керівництво фірми, і юрист розповідали про перепитії навколо автостоянки. Проте, напевно, найдоступніше для тернополян розповів сторож-охоронець Василь передпенсійного віку. Чоловік повідав про свою складну долю, про те, як довелось сидіти в Бережанах разом з Віктором Януковичем, як нині він у майже 60 років ніде не може знайти роботу. Тому зрозуміло, що він до останньої можливості захищатиме в рамках чинного законодавства свого роботодавця.

До речі, сьогодні, 3 липня о 10 годині запланована чергова спроба захопити територію підприємства. Керівник організації, юрист продемонструють усім журналістам, які завітають на цю “бойню беззаконня зі сторони влади”, усі необхідні документи, що засвідчують їхнє право.



На знак протесту щодо рейдерської атаки керівництва міської ради тернополянин готовий себе спалити

***

Як з Віктором Януковичем в Бережанах сидів тернополянин Василь Петришин

Тернопільських журналістів запрошують

У Чорткові на вчителях “накрутили” на 200 тисяч!