Чому головні тернопільські брехуни не обмануть селян?

Поділитися

Кожні вибори на Тернопільщині демонструють, що наші краяни найменш поінформовані, порівняно з мешканцями інших областей. Наші люди з фанатизмом кидаються на виборчі дільниці, голосують за тих брехунів, а потім кажуть, що нічого не змінилось. Схоже, ситуація зміниться вже на найближчих виборах. Українці, які масово виїхали за кордон на заробітки через “успіхи уряду Азарова”, принесли своїм рідним таке благо як скайп та інтернет. А оскільки найгірше з роботою в Україні по селах, то відповідно й туди й пішли вливання заробітчан. Щоб побачити рідних і близьких, дітей, дружину чи чоловіка, батьків заробітчани не шкодують 100-150 доларів, щоб прокласти інтернет до хати. Нині в Україні вже кожен четвертий (!!!) користувач інтернету мешкає у селі.

За даними соціологічного дослідження, проведеного компанією InMind на замовлення Інтернет Асоціації України, інтернетом в Україні користується 51% населення у віці від 15 років і старше.

Жінок серед користувачів – 51%, чоловіки – 49%. Суттєво зросла частка користувачів інтернету, що проживають в селах. Їх – 23%.

Для прикладу, на Тернопільщині, у Зборівському району ще у березні цього року отримали інтернет м.Зборів, с.Озерна, с.Хутора Озерна, с.Ярчівці. с.Волосівка, с.Данилівці, с.Осташівці, с.Погрібці, с.Присівці, с.Млинівці, с.Коршилів, с.Грабківці, с.Футори, с.Заруддя, с.Лавриківці, с.Славна, с.Кабарівці (частково), с.Красна (частково), с.Озерянка (частково), с.Плісняни (частково), с.Цебрів (частково).

Місячний абонемент нардепа на модель-проститутку коштує $5 тисяч

Нардеп Апостол: Міністерство аграрної політики бореться з повітряними млинами, замість того, аби захистити селян від низьких цін на зерно