Державне підприємство грабують серед білого дня (фото)

Поділитися

 

Майно державного підприємства санаторію «Збруч», що знаходиться в  Гусятині на Тернопільщині, покидає територію підприємства швидко і після закінчення робочого дня

 

Як повідомили редакцію «Про Все», в понеділок, 15 липня, після закінчення робочого дня, під керівництвом одного із працівників закладу, двоє кремезних чоловіків, заїхали на територію санаторію приватним бусом і швидко завантажили у нього два холодильники. Працівники «Збруча», яким підприємство не виплачує заробітню плату вже понад пів року, намагались перешкодити незаконному, на їх думку, вивезення державного майна. Але на них не зважали і пояснень не надавали.

Як нам стало відомо, про даний факт працівники проінформували народного депутата України Михайла Апостола, який вже відреагував на повідомлення та надіслав депутатське звернення прокурору Тернопільської області з проханням проведення перевірки та у вжиття необхідних заходів реагування.

                Нагадаємо, що на все майно підприємства виконавчою службою накладено арешт і проводиться виконання рішень судів про стягнення суми заборгованості по заробітній платі.

               

Третій розмір грудей – то мало чи багато? (опитування)

Свідки аварії, де вагітна потрапила під джип, розповіли тернопільській інтернет-газеті “Про все” деталі аварії (аудіо)