Третій розмір грудей – то мало чи багато? (опитування)

Поділитися

Відома тернопільська журналіст, керівник інтелігентного сайту “Доба” та генератор ідей найпатріотичнішої ефемки України – “УХрадіо” Зоряна Биндас написала  жартівливий “фрейдівський” пост у Фейсбуці. Оскільки тема піднята доволі актуальна для чималої кількості юних тернопільських панянок, ми передруковуємо пост і робимо невеличке опитування.

“Зараз напишу щось смішне і навіть непристойне, але мушу розказати, бо воно мене мучить (кому менше 18 – не читайте):) Отже, є в мене знайомий, який кілька разів, ніби між іншим, зауважував мізерність моїх… грудей. Нині він знову сказав про це у товаристві інших людей. І, ніби, не в грудях щастя, і не в їх розмірі, але якась дивна ситуація, я вже не витримала і сказала, що ТРЕТІЙ розмір – то зовсім не мало. На що почула: та в тебе і другого нема. Тю, думаю собі. Але шо ж, воно мене мучить, перевірила, таки третій) Або тепер стандарти змінились, або той знайомий шось тойво, або… А в мене тим часом виробляється неймовірно чудесний комплекс неповноцінності, ооооо, дайте якусь таблєтку! =)”,- написала Зоряна. Прокоментувало її пост майже сотня людей.

Не менш цікавий запис у соцмережі зробила відома телевізійниця Лариса Денисенко:

Сумний чоловік мого віку:
«Вот вы – красивая женщина и все у вас хорошо. И ноги загорели, и платье. Если б не выпил – не заговорил бы с вами, правда, вы меня и сейчас не слышите, и ноги такие ровные, как вы рождаетесь с такими ногами – тайна».
Насправді я все чую, чую навіть більше, ніж мені того хочеться, а не реагую, бо все це викликає в мені смішливу жалість і більше нічого. Цікаво мені інше, мені, навіть коли я вип’ю – не спадає на думку чіплятися до мужиків або жінок з будь-якими промовами. А треба спробувати. «Ось ви такий прекрасний чоловік, і ноги у вас – сильні, як у футболіста, і очі у вас хитрі – як у фінансового мешканця офшорів. Якби я не хильнула – я б до вас не заговорила, а ще зуби у вас такі білі – як у афроамериканця або як клавіші в рояля тітки Зої, можна помацати «сі» або «ля?» Не уявляю собі, якою могла бути реакція. Можливо, він би також зробив вигляд, що нічого не чує. Треба спробувати чи що.

Ми вирішили запитати наших читачів:

[poll id=”114″]

[poll id=”115″]

Стан ринку праці міста Тернополя (офіційне)

Державне підприємство грабують серед білого дня (фото)