Фахівці Держфінінспекції в Тернопільській області у Завадівській сільській раді виявили майже 195 тис. гривень фінансових втрат

Поділитися

 

 

         Було виявлено вже традиційне порушення фінансової дисципліни, яке виявляється практично на кожному об’єкті контролю, пов’язане з  незаконним нарахуванням та виплатою заробітної плати. У даному випадку воно призвело до втрат  майже118 тис. гривень. Якщо конкретніше, то інспектори зафіксували зайво нараховані надбавки за стаж, неправильне проведення індексації зарплати, оплату за невідпрацьований час тощо.

       Також встановлено, що в ревізійному періоді, кошти, утримані із заробітної плати працівників по проведених перерахунках  за минулі роки, в загальній  сумі майже 45 тис. гривень не перераховано до бюджету.

Ревізією також виявлено списання коштів на отримання послуг які сільській раді не надавалися. Дане порушення призвело до втрат на суму 23 тис. гривень. Також було виявлено завищенням вартості виконаних ремонтно-будівельних робіт на суму більше 7 тис. гривень.

Зокрема було встановлено зайве списання товарно-матеріальних цінностей на загальну суму 2 тис. гривень.

В ході ревізії виявлені порушення усунуто в повному обсязі.

За недотримання законодавства з фінансових питань 3 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності. Застосовано фінансові санкції, а саме зупинення операцій з бюджетними коштами та призупинення бюджетних асигнувань.

Про результати ревізії поінформовано правоохоронні органи та райдержадміністрацію.

 

 

 

                                                        Прес-служба Держфінінспекції

                                                        в Тернопільській області

 

 

 

 

Запрошення від Андрія Любецького на громадські обговорення 12 липня 2013 під міською радою на 9.00

У дитячому таборі «Лісовий дзвіночок», що в селі Скоморохи, вчили обирати професію