У дитячому таборі «Лісовий дзвіночок», що в селі Скоморохи, вчили обирати професію

Поділитися

 

Школярам зробити усвідомлений вибір професії, що дозволить самореалізуватися, інколи буває досить складно. Для цього їм нерідко потрібна допомога спеціалістів державної служби зайнятості. Саме з цією метою спеціалісти Бучацького районного центру зайнятості завітали з мобільним центром зайнятості в гості до хлопчаків і дівчаток, які відпочивають у дитячому таборі «Лісовий дзвіночок», що в селі Скоморохи.

Діти дізналися про послуги, які надає учнівській молоді служба зайнятості. Їм було роз’яснено, як правильно обирати професійний шлях, уникнувши при цьому помилок і розчарувань. Крім того, учні ознайомилися з професіями, що мають сталий попит на місцевому ринку праці.

Юнь активно брала участь у профорієнтаційних конкурсах «Таємнича скриня», «Знавці професій», метою яких було визначення рівня обізнаності зі світом професій. В ігровій формі школярі молодшого та середнього віку визначали, ким вони хочуть стати у майбутньому. Діти із задоволенням відповідали на такі запитання: «Наскільки важливою є професія у житті людини?», «Хто і що впливає на вибір фаху».

Загалом у виїзному заході райцентру зайнятості взяло участь 118 учнів.

 

Фахівці Держфінінспекції в Тернопільській області у Завадівській сільській раді виявили майже 195 тис. гривень фінансових втрат

Чому у Тернополі такі погані дороги? Та ж батько місцевого «свободівця» отримав 48 мільйонів на ремонт!