Як заробить на зубах підлеглих мер Тернополя?

Поділитися

Вчора відбулась презентація перевізного стоматологічного кабінету у Тернополі. “ПРО ВСЕ про це писала у замітці Мер Тернополя взявся за зуби своїх працівників (фото, відео) Наразі кабінет розміщено у тролейбусному депо. Ми запитали читачів про те, як  мер і його команда можуть “відмивати” гроші на таких стоматкабінетах. Протягом вчорашнього дня до нас зателефонувало 23 стоматологи, які як під копірку описали схему: на відео видно, як мер намагається “пропихнути” журналістам ідею, що стоматкабінет піде в маси, зокрема в школи, коледжі, підприємства.

–  І ви повірите, що мер, який знищив чимало комунальних підприємств міста, викинув на біржу стільки людей, буде дбати про зуби пересічних мешканців?- іронічно питали нас.

Ми відповідали завжди “звичайно, що ні”.

– Мер і начальник охорони здоров’я хочуть зробити “конвеєр” з лікування, щоб масово списувати ліки, декларувати дорогі пломби, а реально ставити дешеві. Вартість такого кабінету можна “відбити” , провівши через крісло 300-350 пацієнтів. Це бездонна золота жила,- пояснив нам один з досвідчених лікарів Тернополя.

Щепановського будуть судити ще раз?

Про наших бібліотекарів знають в Польщі