Міліція розшукала шахрайку, яка за гроші “зняла пороби” 17-річній тернополянці (Фото)

Поділитися

Майже двісті гривень та золоті сережки опинилися в шахрайки, якій довірилася юна тернополянка. Оговтавшись від чар, дівчина розповіла все батькам, ті, в свою чергу, звернулися за допомогою до працівників міліції.

За словами потерпілої, близько 18 години вона поверталася з перукарні додому. Дорогою її перестріла незнайомка. Молода жінка одразу почала залякувати тернополянку прокляттями, смертельними хворобами та іншими нещастями, які нібито наслані на неї. «Добродійка» пообіцяла врятувати дівчину від «поробів». Злякана молода тернополянка почувалася наче в тумані, виконуючи всі вказівки незнайомки: спершу витягла з гаманця 45 гривень, потім побігла додому і принесла ще 150 гривень та золоті сережки. А далі був ритуал «відмолювання гріхів»… Те, що потрапила на гачок пройдисвітки, дівчина зрозуміла лише вдома.

Як розповів начальник Тернопільського міськвідділу міліції Олександр Хілюк, зловмисницю розшукали оперативно. Вона вже перебувала на залізничному вокзалі з квитком на поїзд.  Година-дві  й слід простиг би. 

 

Шахрайка – 27-річна уродженка Харківської області. Цікаво те, що молода жінка лише вранці того ж дня, коли «знімала пороби», звільнилася з жіночої виправної колонії, де відбувала чотирирічне ув’язнення за крадіжку та шахрайство.

 

Щодо харків’янки відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 190 Кримінального кодексу України (шахрайство, вчинене повторно). Наразі підозрювана перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

http://mvs.gov.ua

Тернополяни проігнорували духовенство і владу (відео)

Зниклу 9-річну дівчинку знайшли за кілометр від дому (Фото)