Зниклу 9-річну дівчинку знайшли за кілометр від дому (Фото)

Поділитися

Три години знадобилося працівникам міліції та рятувальникам, аби розшукати 9-річну жительку села Новосілка Бучацького району, яка напередодні ввечері зникла з дому. На щастя, з дівчинкою нічого лихого не трапилося. Живою та неушкодженою її повернули рідним

Як розповів начальник Бучацького райвідділу внутрішніх справ Петро Гукалюк, повідомлення про зникнення дівчинки надійшло до міліції від бабусі близько 22 години. 59-річна жінка розповіла, що лише на декілька годин залишила 9-річну внучку вдома, а коли повернулася її не було. Пенсіонерка намагалася самотужки розшукати дитину та коли вже почало сутеніти, забила на сполох і звернулася за допомогою до міліції.

Правоохоронці відреагували миттєво. Для пошуків дівчинки було залучено майже весь особовий склад райвідділу, співробітників спецпідрозділу «Беркут», НДЕКЦ, кінологічної служби та рятувальників.

Правоохоронці обійшли всі будинки, обстежили підвальні приміщення, закинуті будівлі, прочесали ліс. Пошуки принесли результат – вже через три години дівчинку знайшли на пасовищі.
Як з’ясувалося, вихованням дитини займається переважно бабуся. Адже з батьків у дівчинки є лише тато, який постійно їздить на заробітки. Того дня бабуся школярки разом із старшою внучкою пішли в ліс по дрова. 9-річна дівчинка залишилася сама на господарстві. В якийсь момент на подвір’ї почала горіти господарська будівля. За словами дитини, вона злякалася, втекла та заблукала. Близько першої години ночі її знайшли правоохоронці та повернули додому.

Уже наступного дня до заступника начальника обласної міліції Юрія Шевченка, який саме проводив прийом громадян у Бучацькому райвідділі міліції, звернулася голова сільської ради. Вона подякувала працівникам міліції за оперативну допомогу в пошуку дитини.

Міліція розшукала шахрайку, яка за гроші “зняла пороби” 17-річній тернополянці (Фото)

Як спілкуються тернопільські студентки (відверте із соцмереж)