На Миколаївщині мешканці Врадіївки штурмують райвідділок, правоохоронці відстрілюються

Поділитися

Понад тисяча мешканців Врадіївки, де сталося зґвалтування дівчини за участі правоохоронців, «штурмують» місцевий райвідділ міліції.

Про це інформує «УП» з посиланням на запис у Facebook користувача Аркадія Корнацького.

«Просто зараз понад тисячу мешканців Врадіївки почали громити місцевий райвідділ міліції. За словами присутніх на мітингу, у дверях міліції люди побачили Євгена Дрижака, одного з причетних до звірського побиття та зґвалтування врадіївської жінки Ірини, який, до речі, є хресником керівника обласного управління МВС Валентина Парсенюка», – повідомив він.

«Інший фігурант справи – Дмитро Поліщук – є племінником прокурора Заводського району міста Миколаєва», – додав А. Корнацький.

«Після провокації з появою Дрижака у вікна відділку полетіло каміння, яйця та інші предмети. Люди кинулися до дверей райвідділку, а звідти міліціонери почали бризкати з газових балончиків та стріляти», – написав Корнацький.

«Окрім родичів та знайомих Ірини, на майданчику біля врадіївської міліції зібралися люди, чиїх рідних та близьких катували в міліції, а також родичі кількох хлопців, яких місцеві «правоохоронці» довели до самогубства, тортурами вибиваючи явки з повинною у злочинах, яких вони не скоювали», – додав він.

«За попередніми даними, у ході сутички постраждала жінка з дитиною, а в одного з пікетувальників прострілене плече та нога. Постраждалих відправили до лікарні… Тим часом до місця події підтягують додаткові сили міліції та спецпідрозділу «Беркут», тож жертв «правоохоронців», імовірно, побільшає, – зазначив Корнацький.

Інформацію про штурм райвідділку оприлюднив на своїй сторінці у Facebook і народний депутат України Андрій Парубій. Зокрема, він написав: «На Миколаївщині, у Врадіївці, де міліціонери зґвалтували і покалічили дівчину ,обурені громадяни щойно почали штурм райвідділу міліції. Вимога – затримати усіх винуватців трагедії. Врадіївці – козацький край!».

На фірмі Михайла Ратушняка гастролери лише поцілували порожній сейф

У Тернополі відбудеться танцювальний фестиваль «Dancing Weekends»