У Тернополі відбудеться танцювальний фестиваль «Dancing Weekends»

Поділитися

6-7 липня у центрі міста на вул. П. Сагайдачного відбудеться культурно-розважальний захід «DANCING WEEKENDS», що спрямований на популяризацію активного способу життя та культурного відпочинку. Цей захід передбачає проведення безкоштовних танцювальних майстер-класів, йоги та інших розважальних активностей. Проект організовує молодіжна громадська організація «Фундація Регіональних Ініціатив».

Метою «Танцювальних вікендів» є залучення молоді та підростаючого покоління до культурного та творчого розвитку, пропагування здорового способу життя та спорту, а також презентація танцювальних шкіл Львова та міст України. У проекті беруть участь близько 10 танцювальних шкіл Тернополя. Викладачі шкіл будуть проводити безкоштовні майстер-класи. Усі охочі, незалежно від віку, матимуть змогу освоїти такі танцювальні стилі, як танго, ча-ча, танець живота, брейк-денс, рок-н-рол, сальса, хіп-хоп, go-go dance.

Цей захід спрямований на те, щоби показати молоді можливість всебічно розвиватися через танець, оскільки його світ є дуже цікавим. «Танцювальні вікенди» тому і є соціальним проектом, щоб кожен охочий зміг відвідати безкоштовні майстер-класи і долучився до цієї культури.

Запрошуємо молодь та усіх любителів танцю на «DANCING WEEKENDS» , що відбудеться 6-7 липня 2013 року з 17.00 по 21.00 за адресою м. Тернопіль, вул. П. Сагайдачного.

 

Більше інформації ви можете дізнатись на сторінці соц. мережі ВК та у організаторів даного заходу.

На Миколаївщині мешканці Врадіївки штурмують райвідділок, правоохоронці відстрілюються

В Апеляційному суді Тернопільської області є лауреат “Золотої Фортуни”