Тернополяни частіше звертаються по інформацію до Міндоходів

Поділитися

 

Протягом січня-травня цього року до Головного управління Міндоходів у Тернопільській області надійшов 21 інформаційний запит, що на 48 відсотків, або на 10 звернень більше порівняно з відповідним періодом минулого року. Дев’ять запитів надійшло поштою, ще 12 – «електронкою».

Щодо категорії запитувачів, більшість, а саме 18 запитів, надійшло від фізичних осіб, 3 – від юридичних.

Найчастіше запитувачі цікавилися реєстраційними даними суб’єктів господарської діяльності, інформацією про проведення перевірок суб’єктів господарської діяльності, кількістю платників податків, сплатою податків і зборів до бюджетів різних рівнів. Крім того порушувалися питання щодо адміністрування та сплати податку на додану вартість, податку на доходи фізичних осіб.

За результатами розгляду фахівцями Головного управління Міндоходів в області задоволено та надано вичерпні відповіді на 18 запитів, по 3 запитах на інформацію надано відмову через те, що запитувана інформація належить до категорії інформації з обмеженим доступом.

Нагадуємо, що запити на публічну інформацію, розпорядником якої є Головне управління Міндоходів  у Тернопільській області, можна подавати:

на поштову адресу:

Головне управління Міндоходів у Тернопільській області

вул.Білецька,1

м. Тернопіль

46003;

– на електронну адресу: publicinfo@rsta.tr.ukrtel.net;

– факсом: (0352) 43-46-02;

– за телефоном: (0352) 43-46-33.

Запит може бути поданий особисто до відділу обслуговування платників податків Головного управління Міндоходів у Тернопільській області (каб.720), в робочий час згідно з правилами внутрішнього трудового розпорядку (з понеділка по п’ятницю з 0900год. до 13.00 год. та з 13.45 год. до 18.00 год. (у п’ятницю – до 16.45 год.).

 

Інформаційно-комунікаційний відділ

Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

 

 

 

Аванси з податку на доходи: як розрахувати і де зазначати

Монополiст завжи правий або “Укртелеком” проти вдови