У Тернополі Служба безпеки України викрила посадових осіб податкової та міліції

Поділитися

Служба безпеки України викрила та задокументувала факт вимагання та одержання неправомірної вигоди з боку двох посадових осіб одного з управлінь Головного Управління Міністерства доходів та зборів у Тернопільській області та двох співробітників УМВС України в області.

Посадовці підозрюються у вимаганні та одержанні 40 тис. гривень неправомірної вигоди за скасування позапланової виїзної документальної перевірки одного з приватних підприємств області, яка могла призвести до нарахування значних штрафних санкцій.

2 липня ц.р. у рамках кримінального провадження співробітники УСБУ в Тернопільській області затримали двох з правопорушників «на гарячому» під час одержання частини грошей у розмірі 20 тис. гривень у центрі міста у автомобілі. Того ж дня у Тернополі правоохоронці затримали і двох інших зловмисників.

Наразі матеріали кримінального провадження, відкритого за ч.4 ст.368 Кримінального кодексу України, внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Четверо затриманих перебувають під вартою.

Прес-центр СБ України

Засуджено колишнього працівника міліції причетного до незаконного переправлення нелегалів через держкордон України

У Козові даїшники “махали кулаками” на Івана Купала (відео)