Валентин Хоптян попробував пива

Поділитися

Голова облдержадміністрації Валентин Хоптян ознайомився з діяльністю ТОВ «Микулинецький Бровар», що в Теребовлянському районі, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Голова ОДА оглянув виробничі потужності підприємства та поспілкувався з керівником товариства Степаном Трояном.

«На цьому підприємстві ми побачили дійсно новітні технології. Завод пройшов переоснащення, завдяки чому тут виробляється високоякісна продукція, відома далеко за межами Тернопільщини», – каже Валентин Хоптян.

Перебуваючи на підприємстві голова облдержадміністрації обговорив із Степаном Трояном перспективи створення підприємств з переробки на соки та консервацію плодів садівництва, зокрема – яблук. Йшлося також про розвиток соціальної інфраструктури населених пунктів, на території яких здійснює свою діяльність ТОВ «Микулинецький Бровар».

«Сьогодні це 7 населених пунктів області. Завдяки такій співпраці влади та бізнесу створюються нові робочі місця, надається підтримка сільським освітньо-виховним та медичних закладам, установам культури», – зазначив голова облдержадміністрації.

Він також наголосив, що влада області працює над створенням сприятливих умов для розвитку підприємництва, в контексті реалізації завдань Президента України та Уряду.

Говорив про взаємодію влади та бізнесу й Степан Троян: «Приємно, що є співпраця та розуміння, завдяки яким народжуються нові цікаві та перспективні ідеї».

Спілкуючись із керівником області він також окресли ряд напрямків розвитку виробництва, зазначивши, що йдеться не лише про пивоваріння, але й про вирощування підприємством на 5,5 тис. га площ ячменю, пшениці, кукурудзи та цукрового буряку, реконструкцію племінного заводу, де планують вигодовувати на натуральній сировині свиней та овець, діяльність хлібопекарного та кондитерського цехів, а в перспективі – розвиток молочної галузі та виробництво сирів.

«Це дуже добре, коли ти щось робиш, і бачить результати своєї роботи», – каже керівник ТОВ «Микулинецький Бровар».

Громадські організації Тернопільщини підтримали <<Євронаступ>>

Капітан міліції Євген Дрижак, підозрюваний у зґвалтуванні і побитті Ірини Крашинської у Врадіївці, відразу після скоєння злочину розповів про нього своєму начальнику