Капітан міліції Євген Дрижак, підозрюваний у зґвалтуванні і побитті Ірини Крашинської у Врадіївці, відразу після скоєння злочину розповів про нього своєму начальнику

Поділитися

Капітан міліції Євген Дрижак, підозрюваний у зґвалтуванні і побитті Ірини Крашинської у Врадіївці, відразу після скоєння злочину розповів про нього своєму безпосередньому керівникові – заступникові начальника кримінальної міліції Врадіївського райвідділу майору Михайлу Кудринському.

Про це йдеться у поданні слідчого прокуратури про обрання запобіжного заходу для Кудринського, повідомляють Новости-Н.

Михайло Кудринський підозрюється в тому, що 27 червня, після вчинення Дрижаком, Поліщуком і Рябиненком злочину проти Ірини Крашкової, Дрижак повернувся на чергування в райвідділ і вранці, до початку робочого дня, розповів про скоєні ним злочини Кудринському. Той, у свою чергу, прийняв рішення приховати участь Дрижака у скоєному злочині і допомогти йому позбутися слідів.

В той же день майор Кудринський і капітан Дрижак викликали Рябиненка до райвідділу. Кудринський в одному з кабінетів, застосовуючи фізичну силу і погрози, змусив Рябиненка дати свідчення про те, що Дрижак не ґвалтував і не бив Крашкову.

Майор міліції Михайло Кудринський підозрюється у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 365 КК України «Перевищення влади або службових повноважень, якщо воно супроводжувалося насильством, застосуванням зброї або болісними і такими, що ображають особисту гідність потерпілого, діями».

Покарання, яке передбачає стаття: позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

 

 

Валентин Хоптян попробував пива

Міліція затримала головного редактора інтернет-видання за вимагання 400 тис. грн.