Головний податківець Тернопільщини створив під себе Громадську раду

Поділитися

Чому під себе? Та тому, що туди ввійшли особи, які вигідні податковій. Про організацію ради, включення всіх бажаючих, внесення пропозицій – не було жодної звістки. Таке враження, що рада створена для “одобрямсів” податкової. Для прикладу, громадська рада при Тернопільській облдержадміністрації на чолі з Володимиром Чубатим, – це справжня демократична структура, яка не залежить від волі голови ОДА Хоптяна. Цікаво й те, що навіть в офіційному повідомленні не сказано хто ввійшов до складу цієї ради в податковій.

Створено Громадську раду при Головному управлінні Міндоходів Тернопільщини
При Головному управлінні Міндоходів у Тернопільській області розпочала роботу Громадська рада.
Склад Громадської ради схвалено рішенням установчих зборів, які відбулися сьогодні, 8 серпня, та буде затверджено начальником ГУ Міндоходів області Олександром Вітруком відповідним наказом.
Зокрема, до складу ради увійшли 16 представників інститутів громадянського суспільства, які демонструють активну громадську позицію та зацікавлені у підтримці активного діалогу між громадськістю та територіальним підрозділом Міністерства. Більшість нових учасників мають досвід роботи в аналогічних колегіальних органах, що працювали при ДПС у Тернопільській області та Тернопільській митниці.
«Для нас дуже важливими є думка громадськості. Тому створюючи громадську раду при Головному управлінні, ми підтверджуємо обраний нами курс на плідну співпрацю з громадськими організаціями, – звернулася до присутніх перший заступник начальника ГУ Міндоходів у Тернопільській області Марія Мельник. – Ми й надалі будемо робити кроки назустріч платникам податків, дослухатися до їхніх нагальних проблем і спільними зусиллями їх вирішувати. Переконана, що сформована сьогодні громадська рада всіляко сприятиме цьому».
Нагадаємо, відповідно до чинного законодавства Громадська рада – це постійно діючий колегіальний виборний консультативно-дорадчий орган, утворений для забезпечення участі громадян в управлінні державними справами, здійсненні громадського контролю за діяльністю органів виконавчої влади, налагодженні ефективної взаємодії і врахуванні громадської думки під час формування та реалізації державної політики.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Цирк у Тернополі: неймовірні акробати, дотепні клоуни і поцілунок крокодила без страхівки (фото, відео)

При спробі осквернити прапор Бангладешу Віктор Павлік упав зі сцени