При спробі осквернити прапор Бангладешу Віктор Павлік упав зі сцени

Поділитися

Учора на концерті у місті Жашків, що на Черкащині, український співак Віктор Павлік так і не зміг осквернити прапор Бангладешу. Під час спроби запхати стяг до власних шкіряних штанів, виконуючи пісню “Ти подобаєшся мені”, заслужений артист України послизнувся і впав зі сцени Жашківського районного будинку культури, де відбувався концерт. Про це повідомляє газета “Вечірні Черкаси”.

Останнім часом в новинах тільки й чути про американський гурт Bloodhound Gang, учасник якого осквернив український і російський прапори на концертах, – розповідає Віктор Павлік, – Здавалось би, хлопці зробили дурницю, але тепер про них заговорили усі без винятку, навіть ті, хто раніше про цей гурт і не чув (наприклад, я).

За словами Павліка, його продюсер давно радив йому епатувати публіку якимось божевільним вчинком.

З метою викликати резонанс у пресі, на своєму жашківському концерті я вирішив осквернити прапор Бангладешу, запхавши його собі в штани, – продовжує Віктор Франкович, – Чому саме прапор Бангладешу? Просто я подумав, що в Бангладеш я навряд коли-небудь в житті поїду, і тому, якщо МЗС цієї республіки зробить мене персоною нон ґрата, я від цього нічого не втрачу.

Впавши зі сцени Віктор Павлік не розгубився, і, продовжуючи співати, зробив вигляд, що спеціально спустився у зал до своїх фанатів. На жаль, інцидент не зняв на відео жоден із двадцяти відвідувачів концерту Павліка.

Нагадаємо, державний прапор Народної республіки Бангладеш являє собою червоний диск на зеленому фоні. піджартовує на співаком з Тернопільщини  сайт фейк UaReview

Головний податківець Тернопільщини створив під себе Громадську раду

Тече вода, людей не пита