Як губернатор Тернопільщини “десь бачив” власника “Подолян”

Поділитися

Нещодавно губернатор Тернопільщини Валентин Хоптян брав участь в урочистому заході біля торгово-розважального комплексу “Подоляни”. Як завжди, керівник області приїхав останнім з високопосадовців на своєму джипі. З автівки керівник Тернопільської області виліз, як завжди, задницею вперед. Зустрічали Хоптяна мер Тернополя Сергій Надал із заступником, хтось з чиновників обласної ради і керівництва правоохоронців та, звичайно, нібито власник і нібито клоун з цирку Василь Чубак.

Губернатор підійшов до високопосадовців і почав вітатися. Коли вже поздоровався з усіма чиновниками, зупинився навпроти Васі Чубака. Не подаючи руки, Валентин Антонович бовкнув собі під ніс, але це почули всі:

– Десь я тебе бачив,- і ткнув пальцем в живіт “Васі-шкарпетці”.

Чубак спочатку зблід, а потім різко почервонів. Виручив бізнесмена із замашками циркача один із заступників мера-запроданця:

– Та це відомий підприємець, меценат Василь Чубак,- представив губернатору.

– Раз підприємець і меценат, значить маєш гроші,- зробив висновок у голос Хоптян.

Чубак зробився аж томатного кольору.

– Василь Чубак балотувався від Чорткова, Борщова і Заліщик до Верховної Ради,- спробував згладити ситуацію Петро Гоч.

– О, згадав,- заявив губернатор, ніби не чуючи слів свого заступника. – Ти висиш досі на всіх біг-бордах на півдні Тернопільщини.

– Так,- погодився Чубак з радістю в очах.

– Великі гроші маєш,- чи то запитуючи, чи то констатуючи, вів мову Хоптян. Ти більше висиш на біг-бордах, ніж наш президент Віктор Янукович і я разом взяті,- посуворішав голос в губернатора.

Чубак зніяковів і з переляку став аж бурячковий.

– Ну нічого, – поблажливим тоном сказав Валентин Антонович. Ми Тебе, Васю, навчимо гроші витрачати з користю,- завершив спілкування Хоптян і пішов “благословляти” черговий захід для галочки.

Шокованому Чубаку стало зле, його відвели в сторону і дали води.

У Чорткові правоохоронець із Заліщик вчинив ДТП

Виставка-фотосушка відбудеться у Тернополі