Мер Тернополя на рівні зі святими?

Поділитися

Трапилась ця реальна історія в Тернопільській міській раді. Правда, за каденції Романа Заставного. Ще до прийняття закону про заборону азартних ігор чимало громадських активістів файного міста піарились на  цій темі. Щоб дати можливість “випустити пару”, Роман Йосипович дав доручення своєму першому заступнику провести відповідну нараду.

“Першим замом” тоді була Олена Лакома, яка несподівано не лише для тернополян, але й Романа Заставного була висуната бютівцями на цю посаду. В коридорах мерії розповідали, що  колишній губернатор Василь Коломийчук за 20 тисяч долярів прилаштував свою пасію, яку ніколи не бачили на акціях опозиції. Перед тим жіночка не надто “напрягалась” тоді ще в обласному управлінні захисту прав споживачів. У “бюті” про Лакому ходили легенди. Залагоджував її “проколи” з вимогами дати хабаря  та ще й з членів “Батьківщина” намагався тоді ще вірний тимошенківець Сергій Кирик.

Усе це ми розповіли, щоб ви розуміли, в якому настрої могла проходити нарада по ігрових автоматах. Так от, Лакома, яка нині проживає у Канаді,  привітала усіх і почала займатися своїми справами. Громадські діячі, священники та інші учасники почали “випускати пару”, говорити про необхідність закриття ігрових залів, що “однорукі бандити” грабують тернополян. Лакома, як ведуча наради, лише кивала головою і робила свою справу – розписувала вхідну документацію.

Останнім виступав на нараді священник. Він довго розсосолював проблему, а завершив промову словами: “І нехай допоможе нам Бог!”.

І тут Олена Лакома, відірвала очі від паперів і голосно заявила:

– Я передам Роману Йосиповичу.

Зал вибухнув реготом )))

 

Тернопільрибоохорона нагадує

У Ланівцях відбуваються розбірки у стилі 90-х: міліція лише спостерігає