У Ланівцях відбуваються розбірки у стилі 90-х: міліція лише спостерігає

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “ПРО ВСЕ” минулого тижня повідомляла про неймовірні події, які відбуваються у Ланівцях. А саме як у Ланівцях знищують бізнес: підсипають землю, блокують двері, отруюють худобу (фоторепортаж) , Скандал! Голова Тернопільської облдержадміністрації Валентин Хоптян запропонував у центрі Ланівців випасати корів (аудіо)

Замітки мали величезний значний резонанс. До редакції також звернулись представники компанії “Західагроінвест”, щоб ми надали дані, які засвідчують, що це саме вони так чинять.  Оскільки ми не були свідками таких правоопорушень, лише писали зі свідчень керівника приватної торгово-виробничої фірми “Флоріада” Аріадни Петрук, наданих фотоматеріалів. Жінка надіслала нам надзвичайно багато документів, які засвідчили  про рейдерство фірми “Західагроінвест. Детальніше – дивіться документи та фото, заяви про залякування тощо. Єдине, що зазначимо від ПРО ВСЕ – рейдер —  це фізична чи юридична особа, спеціаліст з перехоплення оперативного керівництва або власності фірми за допомогою спеціально інсценованого бізнес-конфлікту,- пояснює Вікіпедія.

Лист в редакцію “ПРО ВСЕ” від фірми-рейдера


А ось матеріали, які засвідчують, як діють з конкурентами “по закону”

Чи помітять правоохоронці Тернопільщини в цьому акті порушення закону?

Інші матеріали можна переглянути у фотослайдері. Подаємо їх без коментарів, бо тут і без юридичної освіти все зрозуміло

Оприлюднюємо копії судових рішень про скасування права власності громадянина Комракова та відповіді держреєстратора, як підтвердження викладеного раніше у “ПРО ВСЕ”

Син пані Аріадни Петрук Петрук розповів “ПРО ВСЕ” наступне:

– Я особисто бачив як 13 серпня 2013 року о 17:48 год на території комбікормового заводу (тепер елеватор Західагроінвест) вантажили краном марки “Маз” (кабіна синього кольору)величезний блок на кузов автомобіля камКАМаз (з сірою кабіною). Процесом погрузки керували начальник охорони Чумак та виконавчий директор Хращевський О.О. В той час під воротами складу, який належить нам ще ремонтували ескаватора (в якого вийшло з ладу рульове)… Я зробив пробне фото не сподіваючьсь що воно получиться… Якщо потрібно, я від свого імені напишу пояснення скільки разів особисто був свідком коли вищезазначені особи ставали перед найнятим погрузчиком, який перевозив жом під склад…, як вони вивезли його і викинули в поле; як я з шуфлею в руках стояв перед їхнім погрузчиком жовтого кольору марки JCB який збирався підсунути вдруге відтягнутий мною блок під ворота складу та як я доганяв його легковим автомобілем через кілька годин, коли йому все ж таки вдалось його підсунути… Я готовий свідчити в суді, проте чи не нестанеться так як із бочкою, коли земельну ділянку, на якій вона стояла, перевели в землі запасу (місце можна побачити на публічній кадастровій карті), а суддя пише на спірній території… Нібито заважала будівництву.. Якому? Вона стояла на краю яру…

Мер Тернополя на рівні зі святими?

Податківці стверджують, що тернопільські роботодавці підвищують зарплату. Де, хто і коли?