Мер Тернополя переміг в аквабайку

Поділитися
Фестиваль водно-моторного спорту мер Тернополя зробив під себе?

Вчора у Тернополі розпочалися змагання аквабайкерів України. І хоч вода в озері зелено-смердючої суміші, на виступи аквабайкерів прийшли подивитись трошки тернополян. Набережна була наполовину порожня. Торік і позаторік люди, напевно, “натішились” тим спортом. Цього року вже відбувається фестиваль, хоч рекламодавців мерія здурила, що це буде чемпіонат Європи. Вийшов фестиваль водно-моторного спорту.

Врешті, мерія почала відбріхуватись, що справжні змагання будуть з аквабайку. І тут знову прокол. Як пише сайт Тернопільської міської ради, міський голова Тернополя Сергій Надал на рівні з професійними спортсменами –аквабайкерами  взяв участь у заїзді на Тернопільському озері. Змагання тривали пару хвилин, та спортсменам довелося прикласти чимало зусиль , щоб виконати обов’язкову програму та втриматися на плаву. В результаті боротьби перемогу отримав міський голова Тернополя Сергій Надал. Звідки приїхали такі аквабайкери “під Надала” сайт мерії не повідомляє.

«Відчуття супер, – зізнався після участі у гонках міський голова. – Коли ти на воді, то розумієш, що багато залежить від твоїх особистих якостей та стану аквабайку, а також від вміння оцінювати ситуацію. Дякую спортсменам, що сьогодні беруть участь у змаганнях та усім бажаю впевненості та перемог».

 


Як бабуся відомого політика на Тернопільщині ховала синьо-жовту стрічку з 1939 року до 1991 (відео)

Найяскравіші моменти з фестивалю водо-моторного спорту ( відео)