Найчастіше по електронній цифровий підпис звертаються фізичні особи-підприємці

Поділитися

 

Від початку року в області видано понад 13 тисяч безкоштовних посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису. Їх власниками стали більше восьми тисяч осіб. Зокрема, фізичні особи – підприємці отримали понад шість тисяч сертифікатів, юридичні – майже чотири тисячі та фізичні особи, тобто громадяни, – понад три тисячі.

Нагадаємо, що стати власником посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису у Тернополі можна, звернувшись у відділ реєстрації користувачів за адресою: м. Тернопіль, вул. Білецька, 1, ліве крило, ЦОПП, 1-ий поверх, кабінет 122. Тел. для довідок 23-53-61. Реєстрація користувачів відбувається з понеділка по четвер з 9.00 до 19.30 год., у п’ятницю – з 9.00 по 18.15 год.

Також ключі електронного підпису можна отримати у Чорткові за адресою: м. Чортків, вул. Шевченка, 23, 1-ий поверх, кабінет 10. Тел. для довідок (03552) 2-15-60.

Детальну інформацію щодо режиму роботи, перелік представництв Акредитованого центру, бланки документів, зразки їх заповнення, перелік необхідних для реєстрації документів можна переглянути на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД www.acskidd.gov.ua.

Інформаційно-комунікаційний відділ

Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Подання звітності в електронному вигляді: деталі

Доходи, отримані від продажу власної сільськогоспо­дарської продукції…