У барі “Максим”, що в тернопільському замку, природню потребу треба справляти за столом?

Поділитися

Тернопільська інтернет-газета “ПРО ВСЕ” отримала цікавого листа від місцевої краянки, яка попросила не називати  її імені, оскільки проблема дрібна, з одного боку, а з іншого – потребує громадського розголосу. Отож, ми оприлюднюємо її замітку.

Власники розважального комплексу “Максим” знайшли новий спосіб заробітку: на клієнтах, яким “припекло”
На днях стала свідком того, як маючи трохи нахабства, легко можна користатися наївністю людей і заробляти на цьому гроші.

Посиділа з коліжанками на літній терасі “Максима” і вирушила на пошуки делікатного приміщення для делікатної справи. Прибувши за призначенням, була щиро здивована, побачивши двохвосту чергу прагнучих, табличку з тарифом “2 грн” і злу тьотю з касою. Ну, злу тьотю можна зрозуміти. Я б сама була скажено люта, якби весь день довелося по дві гривні збирати з тупцяючої клієнтури, яка хвилюється, що не донесе найдорожчого до місця призначення. Важко зрозуміти наш терплячий люд, який мало того, що приніс закладу прибуток у вигляді замовлень, то ще й за туалет має при цьому доплатити. Правда, знайшовся сміливець, який відмовився платити. Тьотя жваво погукала охоронця, який, не підбираючи слів, пояснив, хто, куди і як може йти справити природні потреби.

Люди добрі, не дозволяйте робити з себе ідіотів. Справляйте природні потреби просто за столом! І тоді доплачуватимуть вам! За терпіння.

Депутат Козівської районної ради про горе-бізнес Героя України Івана Гути

“Приватбанк” шука крутого журналіста-піарника