Володимир Бойко прозвітував про використання матеріальної допомоги на оздоровлення

Поділитися

Народний депутат України, перший заступник голови Тернопільської обласної організації Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» Володимир Бойко оприлюднив інформацію про використання матеріальної допомоги на оздоровлення.

Так, по 2000 гривень отримали парафії церков святих Бориса та Гліба в селі Шумляни Підгаєцького району, Пресвятого Серця Христового в селі Білоскірка Тернопільського району, Покрови Пресвятої Богородиці в селі Грабовець Тернопільського району, Пресвятої Тройці села Озерна Зборівського району, Пресвятої Євхаристії села Озерна Зборівського району, святого Дмитрія села Вовчківці Зборівського району.

Також нардеп профінансував облаштування кімнати-музею отцю Тимотею Бордуляку в селі Великий Ходачків Козівського району. На це нардеп потратив 8000 гривень.

На організацію святкування 1025-ї річниці Хрещення Київської Русі в Козовій Володимир Бойко виділив 3000 гривень.

За сприянням народного обранця від 165 виборчого округу в школі села Лопушне Кременецького району замінять умивальники (2000 гривень) та провели ремонтні роботі в будинку культури села Августівка Козівського району, де днями святкували 300-річчя від дня заснування села (2500 гривень).

Крім цього, 3000 гривень перераховано на спорудження дитячого майданчика селі Надрічне Бережанського району та 1500 гривень на облаштування стадіону в селі Ридомиль в Кременецькому районі.

Ще 3500 гривень надано жителям області в якості допомоги на лікування, повідомляє сайт тернопільської обласної партії “Батьківщина”

На Тернопільщині «Сокіл» провів ряд « Українських дискотек»

Sinoptik: Погода в Тернополі та Тернопільській області на вівторок, 13 серпня