На Тернопільщині «Сокіл» провів ряд « Українських дискотек»

Поділитися

У селах Тернопільського району відбувся ряд «Українських дискотек», організаторами яких стала Тернопільська обласна молодіжна організація «Сокіл». Атрибутом даної вечірки, окрім української музики, став і (національний) одяг. Хлопці та дівчата приходили у своїх вишиванках та давали волю ногам, танцюючи то швидку польку, то повільний вальс.

Але окрім танців, на присутніх чекала і розважальна програма, за участі команди КВК «Сонечко». Хлопці добряче розвеселили молодь та провели декілька запальних конкурсів, участь в яких могли взяти усі охочі.

– Я дуже задоволений тим, що тут лунала українська музика, під яку можна було відірватися з тими людьми, які були присутні. Сподіваюся, що такі вечірки і надалі будуть розвиватися у селах, де люди зможуть приходити у вишиванках та слухати українських пісень. Це потрібно для того, щоб ми не забували, про своє українське коріння та розвивали українську культуру. Хотілося б лише одного, щоб більше молоді приходили на дані вечори. Вдячний організаторам за таке невеличке свято для усього села та й сусідніх також. – ділиться враження, Тарас Степанковський.

«Українські дискотеки» пройшли досить вдало. При вході на вечірку молодь у вишиванках платила в двічі менш, а от нетверезих до танцювального халу не пускали. Таким чином все відбулось без жодного неприємного інциденту.

Варто сказати, що такі заходи не останні, на майбутнє планують ще більше вечірок і не лише в Тернопільському районі, а й по всій області.

Прес-служба ТО МГО «Сокіл»

З ухваленням нового закону узгоджувати землевпорядну документацію буде простіше

Володимир Бойко прозвітував про використання матеріальної допомоги на оздоровлення