Заступник мера Тернополя розпочав торгувати “беушним” товаром

Поділитися
Ну, які басні розкажемо цього разу?

Сайт Тернопільської міської ради веселить краян регулярно. “На днях у Тернополі розпочали ремонт вулиці Симоненка. Та уже 6 серпня, невідомі, вночі вирішили забрати старі бордюри. На щастя неподалік чергував патруль міліції і зловмисників затримали. «Це однозначно злочин, адже матеріали хоча і старі. Проте вони не списані, – зауважив Владислав Стемковський, заступник міського голови. – Сьогодні вони заберуть бордюри, а завтра приїдуть за піском і щебенем. Це не можна так залишати»,- повідомляє сайт мерії, не уточнюючи чи це сторожа тепер наймуть, чи Стемковський має наувазі, що не залишатиме, бо “заганятиме”-продаватиме “беушні” бордюри. Раніше комунальники просто складали їх в парку Шевченка біля цирку і вже звідти кам’яні брили зникали. Особливо швидко пропадає кам’яна тесана австрійська бруківка, погонний метр якої вартує до 100 доларів. Водії навіть не встигають її привезти.

У прес-службі обласного управління УМВС підтвердили факт затримання правопорушників і відзначили, що сьогодні по даному факту проводиться перевірка, повідомляє сайт мерії.

Анекдот від мера Тернополя: для реконструкції моста біля шостого магазину використовують дорожню плитку, яка прослужить 25 років

У школу №23 в Тернополі залетів рій ос