Чи доступне житло мешканцям Тернопільщини за 5750 гривень за квадратний метр?

Поділитися

Консультації мешканцям Тернопільської області щодо умов участі у програмі “Доступне житло” надаються за телефоном (0352) 43-09-78 “прямої телефонної лінії” з 9.00 до 17.00 відповідальним працівником Тернопільського регіонального управління Державної спеціалізованої фінансової установи “Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву”.

З метою прийняття документів від громадян, організовано “Єдине вікно” в приміщенні Тернопільського регіонального управління Фонду за адресою: м. Тернопіль, просп. Ст. Бандери,34, тел. 43-09-78 (дні роботи: понеділок-п’ятниця із 8.30 до 13.00 та із 13.45 до 17.00).

У обласній державній адміністрації з надання консультацій щодо реалізації програми здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян, які потребують поліпшення житлових умов відповідальна особа Королюк Олександр Володимирович, заступник начальника управління – начальник відділу планування, містобудівного кадастру та інженерних мереж управління містобудування та архітектури обласної державної адміністрації, телефон (0352) 25-46-43.

Об’єкти житлового будівництва Тернопільської області, в яких можливо придбати житло із залученням коштів держаного бюджету, передбачених для здешевлення вартості іпотечних кредитів для забезпечення доступним житлом громадян,

які потребують поліпшення житлових умов

№ п/п

Адреса об’єкта, забудовник

Вартість 1 м.кв.

1

Група житлових будинків з об’єктами торговельно-побутового призначення по вул. Микулинецькій в м. Тернополі (багатоквартирний житловий будинок поз. 6 по ГП). І черга – 75квартир.

5600

ТОВ “Тернопільбуд”

2

Реконструкція незавершеного будівництва гуртожитку під 40 квартирний житловий будинок по вул. Степана Бандери у м. Борщеві

4400

ФОП Тарнавський Павло Григорович

3

Багатоквартирний житловий будинок з вбудовано-прибудованими приміщеннями та автостоянкою на 8-10 машин по вул. Б.Хмельницького в смт. Козова Тернопільської обл.

4800

ТОВ “Тернопільський житловий комплекс”

4

Багатоквартирний житловий будинок з вбудованими авточтоянками на вул. С. Петлюри, 20 в м. Борщів Тернопільської області

4290

ТОВ “Борщівагробудсервіс”

5

189 квартирний житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення по вул. Довженка (поз. 44)

5750

ТОВ “Тернопільбуд”

6

Група житлових будинків з об’єктами торгово-побутового призначення по вул. Микулинецькій в м. Тернополі (багатоквартирний житловий будинок поз. 6 по ГП). ІІ черга – 80 квартир.

5600

ТОВ “Тернопільбуд”

7

Група багатоквартирних житлових будинків з вбудовано-прибудованими приміщеннями торговельного та громадського призначення та окремо розташованими гаражами по вул. Гайова, 8 в м. Тернополі. В осях “8-10”; “К-Н”. Етап-ІІ.

5250

ТОВ “Тернопільбуд”

8

160 квартирний житловий будинок з приміщеннями громадського призначення по вул. Коновальця (поз. 14)

6000

ТОВ “Тернопільбуд”

9

Багатоквартирний житловий будинок з вбудованими приміщеннями громадського призначення по вул. Над Яром в м. Тернополі

5800

ПМП “Фенікс-буд”

10

Будівництво багатоквартирного житлового будинку з прибудованими приміщеннями торгово-побутового призначення по вул. Л.Українки, 34 у м. Шумськ (І черга будівництва)

4500

ПП “Тер.МЖК”

11

Багатоквартирний житловий будинок з приміщеннями громадського призначення, творчими майстернями та гаражами стоянками по вул. Коцюбинського в м. Тернополі

6250

ТОВ “Тернопільбуд”

12

Багатоквартирний житловий будинок з вбудовано-прибудованими приміщеннями громадського призначення по вул. Карпенка, 18-А                 в м. Тернополі

5600

ПП “Креатор-Буд”

Перелік об’єктів будівництва визначається Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України та зазначений у відповідному розділі на сайті Фонду www.molod-kredit.gov.ua, або на сайті Мінрегіону www.minregion.gov.ua.

Хто у Тернополі може будувати дешеве житло?

Тернопільська міська рада заробить на… презервативах?!