День підприємця у Тернополі: первісно-общинний лад у владі і опозиції

Поділитися
Лідер опозиційної "Громадянської позиції" на Тернопільщині Петро Ландяк почав "цілуватися" з владою. Політик у ньому "зачахнув"?

“Реалізовуючи ініціативи Президента України влада області робить все для того, аби лобіювати інтереси бізнесу та сприяти у роботі підприємців”,- про це заявив заступник голови-керівник апарату облдержадміністрації Юрій Желіховський на урочистостях з нагоди Дня підприємця. Про те, що цього керівника країни в хвіст і в гриву критикує лідер “Громадянської позиції” Анатолій Гриценко, напевно, забув лідер цієї політичної сили на Тернопільщині Петро Ландяк. Просто диву даєшся, як можна брати нагороду від влади, яка заслуговує лише на кримінальні статті?! Чи Анатолій Гриценко дійсно продався і закликав своїх партійців “цілуватися” з чиновниками?!! Створивши такі неймовірно важкі умови праці влада своїм “відзначенням” ніби хоче подивитись: а хто ще вижив? Кого ще можна прижати?!!

За які заслуги Юрій Желіховський вручив подяку керівнику "Оріону"?

Ще більше дивує позиція тернопільської влади щодо керівництва заводу “Оріон”. Ярослав Карпик довів до фактичного банкрутства підприємство, за 10 спроб завод так і не спромоглися продати на аукціоні зі збереженням профілю. За що керівнику “Оріону” дали подяку від влади? За те, що на заводі тепер ринок чи за те, що він керівник Асоціації платників податків на Тернопільщині, а у столиці цією організацією керує Валентина Арбузова, мати першого віце-прем’єр-міністра, керівника Нацбанку Сергія Арбузова?

Прибіг до влади "за папірчиком" і депутат-нібито патріот Тарас Пастух. Політик буде виправдовуватись, що там був як керівник пивзаводу?!



Фото з сайту Тернопільської облдержадміністрації

Як сьогодні прозвітує управління освіти? (опитування)

Законопроект №3100 може зруйнувати благодійність в Україні