До нічного клубу у Тернополі заманюють … еротикою?

Поділитися
Ось такі відверті фото розміщені на офіційному сайті нічного клубу "Бомба". Розважались так дівчата 1 вересня

Схоже, нічний клуб “Бомба” у Тернополі таки закриють. Розважальний заклад працює на межі фолу: на своєму сайті розміщує фотозвіти з еротичним присмаком, ніби акцентуючи увагу, що відвідавши клуб, тут можна спробувати “такого-о-о-о”, заманює малолітніх клієнтів рекламою у групах соціальних мереж, де більшість діти 14-15 років.

Нагадаємо, що нещодавно, у червні місяці цього року прокуратура міста Тернополя звернулась до виконавчого комітету Тернопільської міської ради з пропозицією заборонити розважальному закладу «Бомба» працювати у нічному режимі.
Міською прокуратурою неодноразово здійснювались перевірки розважального закладу щодо виявлення у ньому неповнолітніх осіб після 22 години. У результаті зафіксовано чимало порушень у даній сфері.
Напевно, кришуючи даний заклад, чиновники закривати нічний клуб волею виконкому не поспішають. Для “лопухів”  виконком під орудою Надала створив власну комісію з перевірки даних фактів. Мерцьо обіцяв контролювати ситуацію і якщо факти підтвердяться – реагувати.

Цікаво, як цього разу мерія “відбрешеться”?

Шкільні дошки отримали в подарунок на 1 вересня вихованці Теребовлянської школи-інтернату

Як інтернет-газета “Про все” не дала вкрасти бруківку на вулиці Миру