Шкільні дошки отримали в подарунок на 1 вересня вихованці Теребовлянської школи-інтернату

Поділитися

Вже кілька років поспіль працівники Головного управління Міндоходів у Тернопільській області опікуються вихованцями Теребовлянської школи-інтернату для глухих дітей. Постійно відбувається спілкування працівників Міндоходів із дирекцією школи-інтернату, з метою не лише матеріальної, а й будь-якої іншої підтримки дітей. Щороку делегації Міндоходів у Тернопільській області відвідують діток на Різдвяні, Великодні Свята, свято Першого і Останнього дзвоника, випускний бал, свято Миколая та й у звичайні навчальні дні.
Цьогоріч у День знань працівники Міндоходів на чолі з в. о. начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Олександром Конончуком відвідали підшефних – вихованців Теребовлянської школи-інтернату.
Директор закладу Марія Кацан провела для гостей екскурсію, розповіла про дитячі досягнення, нові методи навчання, а також про проблеми, які існують у школі. Олександр Володимирович пообіцяв посприяти у вирішенні нагальних проблем та вручив у подарунок такі потрібні закладу дві сучасні шкільні дошки.
«Завдяки таким невеличким подарункам у дітей формується позитивне ставлення до працівників нашого Міністерства. Вони усвідомлюють, що ми займаємося не лише контролем за сплатою податків, а й турбуємося про підростаюче покоління: його добробут, виховання та здоров’я. Це й не дивно, адже всі ми розуміємо, що саме діти – це наше майбутнє», – зазначив Олександр Конончук.
Працівники ліцею-інтернату в свою чергу щиро подякували працівникам Міндоходів за багаторічну співпрацю, розуміння та благодійну допомогу.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Силу та спритність демонстрували податківці Тернопільщини

До нічного клубу у Тернополі заманюють … еротикою?