“Гастролі” зупинили тернопільські міліціонери

Поділитися

Десяток крадіжок у декількох районах області у послужному списку ні, не досвідченого злодія, а юнака з Чортківщини.

Свій кримінальний шлях парубок розпочав декілька місяців тому. Спочатку обкрадав односельців. Цупив здебільшого гроші та продукти харчування. За зручної нагоди не гребував й цінними речами. Приміром, у знайомих викрав два мобільні телефони та 50 гривень. Коли селом пішла недобра слава і міліція зацікавилася протиправною діяльністю юнака, той перебрався до батька, котрий проживає окремо від сім’ї на Борщівщині. Там довго без пригод йому не сиділося. Щойно закінчилися гроші – взявся за старе. Наслідивши, вирішив оселився в товариша, на Бучачині. Поки гостював, приглядався де можна поживитися. Набравшись нахабності, пограбував пенсіонерку – добру знайому сім’ї, в якій тимчасово проживав. У старенької відкрито викрав декілька тисяч гривень. І знову в мандри…

З якою метою викрав ключі від автомобіля в Заліщицькому районі, парубійко згодом й сам не міг достеменно пояснити правоохоронцям. Однак і цей факт зарахований до його кримінального досвіду.

Як розповів начальник сектору карного розшуку Чортківського райвідділу міліції Ігор Рибачок, за кілька місяців юнак вчинив близько десятка крадіжок. Спочатку, як міру запобіжного заходу йому був обраний домашній арешт. Та навіть після цього лиходій не схаменувся – скоїв нові крадіжки. Зважаючи на це, Чортківський районний суд прийняв рішення змінити запобіжний захід. Судового вироку підозрюваний чекатиме в ізоляторі тимчасового тримання.

У яких школах чиновники будуть набридати тернопільським школярам

Вітати вчителя 1 вересня з Днем Знань рівносильно, що привітати коня з початком весняно-польових робіт