Голова ОУН Стефан Романів: За фальсифікації треба відповідати

Поділитися

Значного резонансу отримала інформація про позбавлення Вищим адміністративним судом депутатського мандата одіозного мажоритарника з Одеси Ігоря Маркова. Українська Інформаційна Служба звернулася з проханням прокоментувати ситуацію до лідера Організації Українських Націоналістів (бандерівців) Стефана РОМАНІВА:

– ОУН вітає рішення ВАСу про позбавлення депутатського мандату україноненависника Ігоря Маркова, адже ніхто не має права ставати вище закону, фальсифікувати вибори. Лише коли будуть владні структури, насамперед депутати, судді, відповідати перед законом, дотримуватися законів, тоді можна сподіватися на довіру народу.

Порушники закону, навіть з депутатськими значками, мають знати, що за фальсифікації рано чи пізно треба буде відповідати і ми сподіваємось, що лише позбавленням мандата Маркова справа не завершиться. За підтасовку результатів народного волевиявлення винні мають неодмінно понести належну кримінальну відповідальність. Це буде пересторогою і добрим уроком для всіх, хто сподівається шляхом маніпуляцій підтасувати результати майбутніх виборів.

Українська судова система далеко не ідеальна, але маємо прагнути до її покращення, коли повернемо довіру до працівників судів, до правоохоронної системи, будемо будувати український світ без корупції. Будуймо український світ в судовій гілці влади. Не вибіркове «правосуддя», але лише системне і систематичне очищення корумпованої системи проторує шлях до європейського майбутнього України, – наголосив Стефан Романів.

Тернопільським письменникам Герасим’юк Олені, Козаченку Ігорю та Миколаєнко Аллі влада виділила 100 тисяч гривень

Жінка завжди має залишатися жінкою!