Як у Тернополі пограбували “Укргазбанк” (офіційні подробиці)

Поділитися

Сьогодні у Тернополі темою №1 є пограбування банку майже на 200 тисяч гривень. Воно й зрозуміло: найбідніша область, найвище безробіття, а тут так лоханулися банкіри з “Укргазбанку”. Неофіційно тернополяни підтримують грабіжників, яких сприймають як “робінгудів”.  Свого часу цей банк разом з Фірташовим “Надрабанком” попили чимало крові у тернополян, не віддаючи понад рік заощадження…

Інформація про крадіжку грошей із банкомату, встановленого в Тернопільській обласній дитячій лікарні, надійшла до працівників міської міліції з лікувального закладу.

На місце події виїхали слідчо-оперативні групи обласного та міського підрозділів міліції. Невідомі зловмисники, пошкодивши замки вхідних дверей, проникли досередини приміщення лікарні, де на першому поверсі встановлений банкомат. Застосувавши автоген, злодії пошкодили банкомат та викрали готівку – понад 180 тисяч гривень.

До слова, банкомат не було обладнано сигналізацією, приміщення не охороняли. Крадіжку внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Слідчі кваліфікують злочин частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу. Розкриття резонансного злочину – на контролі керівництва обласної міліції.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС України в Тернопільській області

Як працюють чиновники Лановецької райдержадміністрації на благо людей

У Тернополі на вулиці Микулинецькій виникла пожежа: одна особа загинула (фото, відео)