Олена Підгрушна завоювала срібло у жіночій спринтерській гонці. Чи задоволений Кайда – не відомо

Поділитися

Президент Федерації біатлону Тернопільської області, народний депутат України свободівець Олексій Кайда привітав тернопільських біатлоністів з перемогою на літньому Чемпіонаті України з біатлону.

13 вересня 2013 року в Тисовці розпочалися змагання відкритого літнього Чемпіонату України з біатлону. Оскільки змагання мають статус відкритих, то участь у них беруть і білоруські спортсмени, які виступають своїм олімпійським та молодіжним складами.

Тернопільська біатлоністка Олена Підгрушна, яка вважається однією з найбільших надій України на зимових олімпійських іграх в Сочі, завоювала срібло у жіночій спринтерській гонці, поступившись білоруській спортсменці Дарії Домрачовій лише на 36 секунд. Ще один представник Тернопільщини біатлоніст Дмитро Підручний зайняв друге місце у чоловічому спринті.

Олексій Кайда побажав нашим спортсменам успіхів та нових спортивних здобутків. «Ці результати ще раз підтвердили, що тернопільська біатлонна школа – одна з кращих в Україні. Нашими спортсменами пишається не лише Тернопільщина, а й вся країна», – зазначив президент Федерації біатлону Тернопільської області.

Олексій Кайда висловив впевненість, що у тернопільських спортсменів попереду ще багато перемог, які прославлять край та державу.

Чи розцілував Олексій Кайда на радощах свою тепер вже дружину -Олену Підгрушну- не повідомляється. Так само, чи купив народний депутат Кайда дружині з нагоди перемоги срібний ланцюжок – не відомо.

Якщо ж такого не було вчинено, напевно, Олексій Петрович незадоволений виступом дружини, яка не стала чемпіонкою. Які штрафні санкції очікують на Підгрушну – тернополянам залишається лише здогадуватись.

Деталі з жахливої аварії, де загинув таксист і пасажир

***

Екс-депутат Тернопільської облради побився в ресторані російського шоумена

***

Як тернопільські даішники втікають від водія, який знає закон (відео)

***

Зараз у Тернополі кілометрова пробка від Гайової до “збаразького кільця”

***

Неймовірна велопарковка в Тернополі

***

Де можна пройти медогляд у Тернополі для отримання дозволу на право отримання та носіння зброї?

***

У Тернопільській області за матеріалами СБУ Збаразького міського голову визнано винним у вчиненні корупційного правопорушення

***

Як влада Тернопільщини “догосподарювалась”

***

На кого варто вчитися у Тернополі, щоб не сидіти без

роботи

***

Із 13 тисяч безробітних тернополян лише 279 отримали допомогу для організації бізнесу

Долю Хоптяна вирішуватиме Заступник Глави Адміністрації Президента України

Тернополян запрошують на вечір пам’яті Гергія Гонгадзе