Благодійний фонд Ріната Ахметова озолотить Тернопіль на 17 мільйонів!!!

Поділитися
К. Грищенко

10 вересня Віце-прем’єр-міністр України Костянтин Грищенко перебуватиме з робочим візитом в Тернопільській області. О 9 годині він зустрінеться з господарським активом області. Вже о 10 годині 45 хвилин Грищенка побачать мешканці села Підгороднє. Там віце-прем’єр ознайомиться з ходом будівництва нової біатлонної траси.

Найголовніша офіційна причина візиту – відвідання  Тернопільського обласного клінічного онкологічного диспансеру, де відбудеться відкриття блоку дистанційної променевої терапії, що складається з сучасного апарата для проведення променевої терапії та спеціалізованого комп’ютерного томографа для онкології, який забезпечує  діагностику та передпроменеву підготовку пацієнтів. Нове обладнання надасть пацієнтам можливість отримати медичне обслуговування на рівні європейських стандартів. Це має статися о 12 годині. Гроші на таку добру справу, а це не мало – 17 мільйонів гривень, виділив  благодійний фонд Ріната Ахметова “Розвиток України”. Саме директор фонду Анатолій Заболотний разом з віце-прем’єром і губернатором дадуть у 13 годині спільну прес-конференцію.

У рамках візиту, К.Грищенко також планує відвідати с.Синьків, де ознайомиться з соціальною інфраструктурою, та м.Заліщики, де відвідає капітально реконструйовану центральну районну комунальну лікарню. Саме на об’єкті Фірташа  має відбутися таємна нарада – подалі від випадкових очей і вух

Планували завести віце-прем’єра на гребний канал, але у провалі Хоптян звинувачує мера Сергія Надала, який не проклав асфальтної дороги навіть до дальнього пляжу. На моторному човні ж високопосадовцю не дозволила їхати по нашому озеру служба безпеки, яка переживає, щоб Грищенко не підхопив якоїсь зарази.

Чому небезпечно пити в барі “Максим”?

УБОЗівці затримали корупціонерів, які вимагали і отримали від підприємця 30 тисяч гривень