СБУ затримала працівника Державної виконавчої служби одного з районів Тернопільської області

Поділитися

Співробітники Управління СБУ в Тернопільській області викрили протиправну діяльність начальника відділу Державної виконавчої служби одного з районів області.

До СБУ із заявою звернувся місцевий приватний підприємець та повідомив про факт вимагання посадовцем 5 тис. грн. Заяву громадянина України було зареєстровано у Єдиному реєстрі досудових розслідувань.

Встановлено, що працівник ДВС вимагав гроші за прискорення оформлення документів щодо зняття арешту з половини приміщення сільськогосподарського призначення, яке належить підприємцю на правах власності. Попередньо на це майно відділом Державної виконавчої служби одного з районних управлінь юстиції було накладено відповідне обтяження.

16 серпня ц.р. правопорушника затримано на «гарячому» у службовому приміщенні.

За матеріалами СБУ прокуратурою області розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Того ж дня затриманому оголошено про підозру у вчинені злочину, повідомили “ПРО ВСЕ” у прес-центрі СБ України

У Тернополі Служба безпеки України затримала співробітника одного з міськвідділів міліції

“Доступне житло” на Тернопільщині можна отримати на підставі … Житлового кодексу Української РСР