Співробітники СБУ затримали працівника Державної інспекції сільського господарства

Поділитися

Співробітники Управління СБУ у Львівській області спільно з працівниками прокуратури та міліції викрили протиправну діяльність інспектора з питань технічного нагляду Державної інспекції сільського господарства у Львівської області, який налагодив корупційну схему вимагання та одержання неправомірної вигоди.

Гроші зловмисник отримував від приватних підприємців за сприяння в реєстрації та перереєстрації сільськогосподарської техніки, видачі свідоцтв на право керування цією технікою, тощо.

12 вересня ц.р. правоохоронці затримали держслужбовця «на гарячому» у його службовому кабінеті під час одержання ним чергової суми грошей у розмірі 1 700 гривень.

Того ж дня інспектору оголошено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч.4 ст.368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України. Наразі затриманий перебуває під вартою.

За цей злочини передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.
Прес-центр СБ України

Відомим тернополянам почали підкидати фальшиву “Українську правду”

***

У Тернополі затопило бізнес-імперію мера (відео)

***

Герой України почав розколювати опозицію

***

Юлія Тимошенко привітала Януковича

***

Мало хто знає, що 11 вересня в Нью-Йорку, рятуючи людей, героїчно загинув українець Іван Скала

У Тернополі в криміналітету вилучено 30 кг кокаїну, вартістю понад 6 млн. доларів США

У які прикмети вірять представники різних професій?