Трагедія в Бережанах: міліціонери знайшли в підвалі самогубцю, а в квартирі – вбиту жінку

Поділитися

Кривава драма, яка розігралася в Бережанах, забрала життя 40-річної жінки і 54-річного чоловіка. За версією, яку висувають правоохоронці, чоловік зарізав співмешканку, після чого сам заліз у петлю.

Вранці в підвальному приміщенні багатоквартирного будинку сусіди знайшли повішаним чоловіка. Стурбовані люди негайно викликали міліціонерів.

На місці події, правоохоронці з’ясували, що померлий проживав за цією адресою. Двері в квартиру, де проживав чоловік, правоохоронцям відчинила молода дівчина. Побачивши людей у формі вона почала кликати матір. Та зі спальні, куди попрямувала донька господині, почувся дикий крик. Перед оперативниками постало страхітливе продовження сімейної трагедії – на ліжку лежало закривавлене тіло 40-річної жінки.

Мить за миттю правоохоронці стали відтворювати останній день життя родини. Зі слів очевидців, того дня сім‘я гуляла на дні міста. Господар спиртним не зловживав, бо був за кермом. Веселі вони повернулися додому. Близько другої години ночі жінці зателефонували з готелю, де вона працювала адміністратором, попросили прийти на декілька хвилин та вирішити питання з виселенням клієнтів. Чоловік проводив дружину на роботу, зачекав її, і разом вони повернулися додому. В цей час в квартирі мирно спав 10-річний син жінки, одна з доньок була на роботі, бо працює в нічному клубі, а інша –19-річна в цей час перебувала в іншому місті.

Близько шостої години ранку з роботи повернулася старша донька. З її слів, двері в квартирі були незамкненими, та це її не здивувало. Дівчина пішла до своєї кімнати спати. Через дві години вона відчинила двері правоохоронцям.

Зі слів начальника Бережанського райвідділу внутрішніх справ Віталія Гросу,за фактами вбивства та самогубства порушені кримінальні провадження. За попередньою версією, до трагедії могли призвести проблеми з психічним здоров’ям чоловіка. 59-річний бережанець інколи поводився дивно: бувало, йшов із дому і не повертався декілька днів. Пояснити своєї поведінки не міг, казав, що не пам’ятає нічого. Правоохоронці з’ясували, з цього приводу чоловік приватно консультувався в лікаря. Незважаючи на поради медичного працівника лікувати психічну недугу, бережанець не став цього робити.

Істинні причини трагедії з’ясовують правоохоронці.

Сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Тернопільській області

Як тернопільські даішники втікають від водія, який знає закон (відео)

***

Зараз у Тернополі кілометрова пробка від Гайової до “збаразького кільця”

Фальсифікований алкоголь під марками відомих брендів виробляли на Тернопільщині

У родині дельтапланеристів уже третя трагедія!