Депутат каже, що збив велосипедиста на смерть на швидкості 40 км

Поділитися

Депутат Херсонської міськради від Партії регіонів Вались Федін, дійсно став учасником ДТП в якому загинув велосипедист. Інформацію про це УНН підтвердив його помічник.

Сам В.Федін також підтвердив цю інформацію місцевим ЗМІ.

За словами депутата він рухався зі швидкістю 40 км/год, а велосипедист здійснив різкий маневр ліворуч, внаслідок чого і відбулося зіткнення.

Нагадаємо, 6 жовтня Бериславськогошосе та вул.Врожайна 45-річний водій, керуючи службовим автомобілем “Toyta Camry”, скоїв наїзд на невстановленого чоловіка, який на велосипеді проїжджав по Бериславському шосе. Водій одразу ж викликав “швидку”. Внаслідок ДТП велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень помер на місці пригоди.

Автомобіль “Toyta Camry” та велосипед загиблого доставлені на майданчик тимчасово затриманого транспорту. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України “Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”. На теперішній час проводяться заходи по встановленню особи загиблого.

У ЗМІ повідомляють, що за кермом Toyota Camry був депутат Херсонської міськради Василь Федін.

Внаслідок ДТП загинула людина

ДАІшники дві години ганялися за викрадачами авто священника