Донецький “Шахтар” розгромив київський “Арсенал” з рахунком 7:0

Поділитися

Донецький “Шахтар” на “Донбас Арені” розгромив київський “Арсенал” з рахунком 7:0, повідомляє кореспондент УНН.

У донеччан хетт-триком відзначився Ферейра на 10, 49 і 54 хвилинах матчу. Також дублем відзначився Апекс Тейшейра на 44 і 45 хвилинах матчу. Також по голу забили Едуардо на 58 і Ісмаїлі на 63 хвилинах матчу.

Матч розпочався з боротьби у центрі поля і атак київського “Арсеналу”. Активним у складі киян, як завжди, був Артем Кравець.Володимир Аржанов небезпечно і неточно пробивав по воротах донецького “Шахтаря”.Рахунок відкрив Бакун до Ферейра на 10 хвилині матчу після подачі штрафного удару Бернардом.Після забитого голу донецький “Шахтар” продовжив атакувати ворота київського “Аресенала”. Киянам не вистачало у воротах травмованого Віталія Реви.

Апекс Тейшейра забив другий гол для донецького “Шахтаря” на 44 хвилині матчу після помилки оборони та голкіпера “Арсеналу”.

Апекс Тейшейра забив ще один гол вже на 45 хвилині матчу.Перший тайм закінчився з рахунком 3:0 на користь донецького “Шахтаря”.

У другому таймі донецький “Шахтар” продовжував атакувати ворота київського “Арсеналу”.Ферейра забив четвертий гол на початку другого тайму. І все практично стало зрозуміло щодо переможця цього матчу – цього гравець донецького «Шахтаря» добився вже на 49 ївилині гри.

Ферейра забив ще один гол на 54 хвилині матчу, а Едуардо забив шостий гол у ворота “Арсеналу” на 58 хвилині матчу. У подальшому Ісмаїлі забив сьомий гол у ворота “Арсеналу” на 63 хвилині матчу.

За рахунку 7:0 не на свою користь київський “Арсенал” йшов вперед і не опусткав руки. Однак Максим Швацьких не забив у ворота донецького клубу і “Шахтар” спокійно дограв до своєї перемоги.

Матч так і закінчився з розгромною перемогою донецького “Шахтаря” з рахунком 7:0.

 

Володимир Кличко переміг Олександра Повєткіна в Москві (відео)

Сучасний стан соціально-трудових відносин в Тернопільській області