Ігор Побер без гриму: свободівці в облраді мають лише “корочки для гаїшників”, а Максимов – не пріоритет для УДАРу

Поділитися

Сьогодні у Тернопільському прес-клубі відбулася прес-конференція керівника тернопільського УДАРу, народного депутата Ігоря Побер. Колишній спортсмен, а нині законодавець говорив доволі правильні речі: необхідно виправити помилки пенсійної реформи, запровадити єдиний принцип нарахування пенсій.  Влада підняла пенсійний вік в Україні, але й пенсії залишились мізерними досі. Середня пенсія в Україні – 900-1200 гривень. Більше трьох мільйонів українців мають пенсії менше 1 тисячі гривень. Вижити за ці кошти  – неможливо. Разом з тим, у митників пенсія складає 6,5 тисяч гривень, у суддів і прокурорів – 7,5 тисяч, а у нардепів та чиновників вищого рівня – 15 тисяч гривень! Зрозуміло, що ударівцям необхідно перед президентськими виборами молодіжну аудиторію, яка найбільше підтримує Кличка, “розбавити” пенсіонерами, які стабільно ходять на вибори. На відміну від молоді.

У “питаннях-відповідях”  Ігор Побер говорив про партнерів з опозиції, проблеми через неприйняття обласного бюджету, похвалив мера Калуша Ігоря Насалика, який просто закрив мерію через брак коштів, які не виділяє уряд Азарова. Екс-губернатор Сухий розповів нашому нардепу, що Валентину Хоптяну не вигідно перевибори Тернопільської обласної ради, а регіонали у Верховній раді ніколи не підтримають цей проект, тому така ганьба Тернопільщини триватиме до кінця каденції.

Не має єдності й між нардепами Тернопільщини. Зокрема, представники “Батьківщини” навіть не вітаються між собою, хоч сидять поруч. “Вибачте, але група на підтримку Тернопільщини між нардепами від нашої області, не получиться”,-  поділився наболілим ударівець.

– Я спілкуюся з усіма, в дружніх стосунках, навіть з Василем Тимофійовичем, але чомусь між ними контакту не має, не має порозуміння- зазначив Ігор Побер.

Жартував Ігор Побер про плітки щодо Кличків, що вони жиди. Відповідають на ці закиди боксери так: де ви бачили, щоб єврей боксував? Їхня справа – шахмати ))) Навіть матюкав Ігор Побер на прес-конференції (на відео – 15 хвилина 50 секунда). Зачепило нардепа “зап*дло” щодо співачки Джамали, яку розмістили під час боксерського бою Володимира Кличка з Повєткіним у фан-зону “руського вітязя”.

За 20 років для українських розвідників не купили жодної одиниці техніки

Ніч рекламожерів у Тернополі