Іван Стойко: Підручники з зазначеними помилками найближчими днями я передам до Кабінету Міністрів

Поділитися

Народний депутат України, голова Тернопільської обласної організації партії “За Україну!» Іван Стойко вважає, що міністр освіти Дмитро Табачник вперто не визнає того, що є очевидним для тисяч батьків та вчителів.

«Табачник вперто не визнає того, що є очевидним для тисяч батьків та вчителів. Підручники з математики з зазначеними помилками найближчими днями я особисто передам до Кабінету Міністрів України, якщо там хтось володіє українською мовою», – сказав Іван Стойко у коментарі представникам ЗМІ.

«Я й далі вважаю, що міністр освіти Табачник має відповісти перед законом за витрачені мільйони бюджетних гривень», – вважає народний депутат України, голова Тернопільської обласної організації партії “За Україну!» Іван Стойко.

Нагадаємо, нещодавно Іван Стойко звернувся до Генерального прокурора з вимогою притягнути до відповідальності Міністра освіти і науки України Табачника за недолугі підручники, схваленні Міністерством освіти і науки України. Педагоги міста Тернополя знайшли 153 помилки та неточності на 149 сторінках підручника з математики для 1-го класу. У підручниках вживаються грубі русизми, пропущені коми і тире. Математичний матеріал також містить помилки.

Пропонуємо переглянути скановані копії сторінок зі скандальних підручників з математики для першого та другого класів.

http://www.zaukrainu.org

Звірства тернопільської міліції (відео)

Як Олег Тягнибок пообіцяв українцям в Америці відмовитися від скандальної будови в Тернополі