Як депутати Верховної Ради “напрацювались” у Тернополі

Поділитися

Сьогодні у Тернополі відбулось засідання транспортного комітету Верховної Ради України під головуванням регіонала Бориса Колєснікова. Цю зустріч, як не дивно, пролобіював нардеп-опозиціонер Василь Деревляний. Для чого це йому – нині можна лише здогадуватись.

До транспортного комітету, окрім пана Колєснікова і Деревляного входять здебільшого невідомі нардепи на Тернопіллі. Окрім сина президента. Та Віктор Вікторович Янукович до Тернополя не прилетіли, хоч ще вчора в місцевому аеропорту готувались прийняти аж три літаки: Януковича-молодшого, Бориса Колєснікова та з групою нардепів. Насправді приземлився приватний австрійський літак, який нібито належить фірмі Колєснікова. Як жартували в аеропорту, 400 тисяч зекономи (приліт з Києва до Тернополя вартує 200 тисяч гривень). Після прильоту депутати перецілувались між собою, тернопільською владою і опозицією. Різниці не робили нікому. Потім голова ОДА Валентин Хоптян на ламаній російській, заломавши руки, почав “плач Ярославни”. Колєсніков був непохитний до кінця візиту. Він був шокований ліню і нахабством місцевих чиновників, які навіть не організували прибирання приміщення аеропорту. Так і говоририли всі стоячи, на фоні потрісканих стін, фарби, що відшарувалась і жахливих вицвілих картин.

Більше того, він час від часу критикував місцевих чиновників. Відчувши неладне, працівники “білого дому”, витіснили журналістів із засідання комітету, брешучи, що воно закрите.

За той час журналісти почули традиційну брєдову хвальбу Хоптяна про успіхи. Неоковирна мова Хоптяна лише роздратувала столичного гостя. Він відразу спитав чому із зростанням вдвічі врожайності, не зростає вдвічі зарплати людей, доходи. Виходить, людей змушують задарма вдвічі більше працювати, ніж торік. Після цих слів керівник прес-служби почав помаленько “зачистку залу від преси”. Журналіст “ПРО ВСЕ” останнім покинув засідання, тому саме читачі “ПРО ВСЕ” мають можливість переглянути найбільше з того, що відбувалось на засіданні.









Суд відклав розгляд справи про загибель В.Чорновола

У більшості мікрорайонів Тернополя не буде води