Як у Підгаєцькому районі з людей знущаються

Поділитися

Доброго дня, шановна редакціє тернопільської інтернет-газети “ПРО ВСЕ”

Хочемо розповісти цікаву історію з Підгаєччини. Читали ми ваші публікації про жахливу ситуацію з дорогами на Тернопільщині і в Підгаєцькому районі зокрема.  Велике Вам спасибі від односельчан за правду.

У нас, як жаліються добрі люди, придумали в районі  цікаві моменти “регіонали”, будь вони не ладні. Зняли ці партійні покручі в приміщенні “Теко” 2 кабінети, посадили 2 людей і назвали цю “бригаду” “Інформаційно -аналітичний центр” . Чим він займається? Керівники регіоналів в Підгаєцькому районі щочетверга збирають працівників територіального центру, соціального захисту, представників сільських рад на так звані тренінги. Під час робочого дня, о 10-11 годині, роблять каву і вчать, як повинні вони з людьми по селах спілкуватися, як повинні, перепрошую, гадити на опозицію, на Тимошенко, при тому вихваляти теперішню владу.

А ще туди приїжджають 2 молодчки, які сидять , покурюють і спостерігають як наші круті чиновники втирають селянам всі “прелєсті” життя за теперішнього керівництва…

Ще раз наголошую, все це відбувається під час робочого дня. Якщо хтось, Боже борони, не приїде на “сходняк”, обіцяють позвільняти. Все дуже серйозно. А ще з бідних учасників збирають гроші для “общака”. По 15 гривень. І мусять люди за тую муку платити.

У мене виникло питання після двох таких засідань: невже в Підгаєцькому районі немає більших проблем? Знаю, наприклад, що є велика нестача коштів на заробітні плати та енергоносії. Мені родич з фінансового відділу райдержадміністрації розповів, що бракує 4 мільйони! Та хай би влада займалась реальною роботою, а не знущалась над людьми.

Чому це Вам написала? Бо дико, що голова Підгаєцької  партії регіонів  Кравченко Н.С. , перепрошую, х*рнею страждають, людей шугають.
Я не знаю , чи то мені все сниться чи то ми дійсно опинилися в часи Сталіна та йому подібних.

Нещасні люди за роботу бояться, тому все мусять робити, що їм скажуть ті дятли при теперішній владі.

З повагою, Марія Л.

Вже можна купувати квитки на Олімпіаду-2014

Тернопільська прокуратура взялася за бучацьких лісників