Як жартували і “розслаблялись” Василь Вірастюк та Віктор Андрієнко у Тернополі

Поділитися

Днями у тернопільському кінотеатрі преміум класу “Сінема сіті” відбулась прем’єра українського фільму “Іван Сила”. На його презентацію завітали режисер, продюсер, сценарист і виконавець однієї з ролей Віктор Андрієнко (“довгоносик” )))) та відомий спорсмен-силач Василь Вірастюк. Перед показом гості зі столиці розмістились в барі. Пили лише каву, хоч могли взяти й шампанське, яким пригощали гостей та журналістів. Василь Вірастюк спочатку виявив уважність до дітей, які прийшли на їхній фільм.

Щоб малеча не загубила чохол до мобільного телефону, Вірастюк підказав де впав футляр.

Потім з Віктором Андрієнком непереможний український стронгмен фотографувався для фотозвіту в соціальних мережах )))

Потім із зірками трапився прикол. Поки Василь Вірастюк пив каву і розмовляв по телефону, Віктор Андрієнко завважив, що якась дивна німецька мова лунає в залі.

– А я думав, що то ти з кимось розмовляєш,- по-доброму піджартував Вірастюк над Андрієнком. За мить вони завважили, що “гітлерівський голос”, який лунав з динаміків, це був звук з реклами фільму “Сталінград” (див. відео з 1 хвилини 50 секунди)

Опікувався гостями також прес-секретар губернатора Валентина Хоптяна – Володир Лех. Актори  розповіли, що саме заступник голови Тернопільської ОДА Юрій Желіховський дав кошти на західноукраїнський тур зірок цього фільму. Принаймні, пан Андрієнко прочитав це під час прес-конференції зі свого мобільного тедефону. Врешті, прес-секретар навіть зробив на пам’ять спільну фотографію з найсильнішою людиною України та світу.

Згодом Андрієнко з Вірастюком покинули залу і прийшли вже аж на прес-конференцію до місцевої преси. Спочатку зіркові гості трішки злякались, що так мало преси завітало, а потім дуже втішились, коли побачили два десятки журналістів.

Під час неформального спілкування журналісти доволі високо оцінили фільм “Іван Сила”. Детальніше – читайте згодом.

Тренер київського “Арсеналу” подав у відставку

У футболі Європи на зміну товариським матчам прийде Ліга націй