Юрій Костенко продав свою посаду в УНП за $1 млн

Поділитися

Якщо є можливість втридорога продати щось знецінене, потрібно ловити цей момент. Саме так вчинив Юрій Костенко, коли йому запропонували залишити посаду глави Української народної партії. Він просто вирішив її продати.

Насправді в цій країні УНП вже давно не має ані жодного впливу, ані якоїсь серйозної партійної діяльності. Це як стара поржавіла автівка – без коліс, двигуна, але все ще зі шкіряними сидіннями. Можливість «керувати» металобрухтом Костенку вдалося продати за $1 млн. доларів.

Доволі вдала оборудка. Важко сказати, що може вижати з цієї посади її новий керівник Олександр Клименко. Він вже встиг заявити про грандіозні плани по об’єднанню правоцентристських партій. Але заради чого все це? Погратися в керівника та лідера? Костенко вчасно зрозумів, що проект мертвий. Жодних шансів потрапити навіть в місцеві ради УНП вже давно не має.

Цікаво, чим тепер буде займатися Костенко. На його місці я б спробував поставити такий бізнес на конвеєр – створювати партії і продавати їх. Адже в Україні завжди є бажаючи відчути себе лідером політичної сили, нехай навіть і бутафорної, повідомляє informator

У Тернополі планують поставити пам’ятник Леніну

Відбулася спроба рейдерського захоплення Громадської ради при Тернопільській облдержадміністрації