Колесніков лобіює призначення нового губернатора Тернопільщини

Поділитися

Після виїзного засідання транспортного комітету Верховної Ради під керівництвом Бориса Колеснікова, у столиці активізувались переговори по зміні керівництва облдержадміністрації. Причин тому чимало. По-перше, зневажливе ставлення заступника голови Партії Регіонів з питань ідеології Бориса Колеснікова до свого однопартійця і відповідна різка заява губернатора на закритому брифінгу для підневільної державної і лояльних ЗМІ свідчать про чергову кампанію за крісло голови Тернопільської ОДА. У владних коридорах не прийнято доводити справу до публічних скандалів, хіба що справа доходить…

Валентина Хоптяна підставили по усіх фронтах:  гуманітарний заступник Петро Гоч як по нотах розіграв партію з недієздатною обласною радою, провина ж через відсутність бюджету лягла на губернатора. Кажуть, пластун вчинив компрометацію свого шефа для збереження посади заступника при новому керівнику ОДА. Це вже вдруге Гоч зраджує свого керівника. Нардепа-опозиціонера Василя Деревляного нібито використали для обманного маневру. Після скандальних заяв про смертельне ДТП Деревляний як ревний греко-католик чомусь забув про  гріх керівника області. Зустрічі з головою ОДА приносили для керівника “Батьківщини” лише негатив для іміджу. Тоді ж  у чому Деревляний отримував плюс? )))

Злі язики стверджують, що лобіюванням інтересів нового губернатора кровно зацікавлений Василь Коломийчук, якого Валентин Хоптян “з’їв” з посади заступника. Нібито Коломийчук підтримує давні добрі стосунки з Деревляним. Ще після виборів 2006 року за дивною логікою першим заступником міського голови Тернополя, за квотою БЮТу, стала Валентина Лакома, яка нині мешкає в Канаді. Вона ніколи не тримати партійного стягу “Батьківщини”, ніколи не була активісткою партії. Розповідають, що жіночка захоплювалась кінним спортом разом з Коломийчуком. От нібито її й працевлаштував за кілька десятків тисяч доларів “бойфренд”-козак. Правда це чи ні – невідомо, проте всі партійці “Батьківщини” досі обурюються при згадці прізвища Лакома.

Про кого ж йдеться щодо призначення нового губернатора? Звичайно, Михайла Цимбалюка. Цю інформацію “ПРО ВСЕ” підтвердили з кількох авторитетних джерел ОДА, Верховної Ради, Кабінету Міністрів та середовища самого Цимбалюка. Наразі готується інформаційна кампанія,  яку ніяк не наважиться розпочати особисто Михайло Михайлович. Він має особисті добрі стосунки з Колєсніковим ще з часів “підготовки-розкрадання” коштів до ЄВРО-2012. Цимбалюка тоді зняли під формальним приводом, але “освоєні кошти” залишились.

Тернополяни дивуються, невже державного чиновника, який починав працювати вчителем фізкультури, а потім перейшов працювати в ДАЇ, купив посаду керівника міліції, двічі – голови Тернопільської облдержадміністрації – призначать втретє мордувати область?

Як тернополян дурили з сиром “Фета”

Будьте обережні з “Дитячою” ковбасою