Кожен сьомий видавець в Україні планує займатися виданням комп’ютерних ігор

Поділитися

З початку цього року в Україні зареєстровано 573 суб’єкти господарювання або 207 юридичних осіб та 366 фізичних осіб-підприємців, які зазначили основним видом своєї діяльності сферу видавничої діяльності. Про це повідомили у прес-службі Державної реєстраційної служби, передає УНН.

За інформацією прес-служби, при цьому найбільше фізичних осіб-підприємців (65) планують займатися виданням комп’ютерних ігор, 36 – виданням газет і періодичних видань, 33 – виданням тільки газет і 25 – виданням книг.

Серед юридичних осіб 43 планують займатися виданням книг, 38 – журналів та періодичних видань, 37 – газетною продукцією і 13 – виданням комп’ютерних ігор.

При цьому 78 суб’єктів господарювання, які декларують видання комп’ютерних ігор основним видом своєї діяльності, – це майже кожен 7-й новостворений бізнес у сфері видавництва.

Варто зазначити, що найменшою популярністю і у юридичних осіб і в фізичних-осіб підприємців користується видання довідників та каталогів. Цим планують займатися лише 5 юридичних осіб та 4 фізичні особи-підприємці.

На гладких жінок не діють протизаплідні таблетки

Ті, хто доглядає за інвалідами ІІ та ІІІ груп, зможуть одержати держдопомогу