111

Американські вчені повідомили, що любителі ролів, суші, а також морської риби захищені від онкології. Про це повідомляє УНН з посиланням на іноземні ЗМІ.

За словами експертів, при регулярному вживанні більшості морепродуктів створюється досить відчутний ефект, що дозволяє знизити ризик розвитку злоякісної пухлини товстої кишки.

“У дослідженні брали участь дві тисячі добровольців. При цьому у 800 учасників на момент початку дослідження вже була діагностована ракова пухлина. Інші 1,2 тис. людей мали шанс захворіти. У результаті стало відомо, що якщо в раціоні добровольців були морепродукти, то їх показники здоров’я покращувалися. Ймовірність розвитку раку товстого кишечника у любителів морепродуктів була знижена на 39%.”, -сказано у повідомленні.

2 comments

  1. анатолий

    морская рыба содержит много иода, который губит раковые бактерии

  2. Nazariyxa

    Да? Серьезно? Бактерии рака??? Да вам нобелевскую нужно вручить!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.