Тернопільська журналіст про “подарункову акцію” Хоптяну

Поділитися
Ніби журналіст, а не працівник ринку, Наталка Колтун

Сьогодні відбулася “подарункова” акція протесту журналістів Тернополя щодо свавілля чиновників Тернопільської облдержадміністрації на відкритому засіданні транспортного комітету Верховної Ради. Усі, хто бажав і зумів прийти на захід, зробив це. Були й такі журналісти, наприклад, як Роман Якель та Любов Левицька, яким через різні життєві обставини не вдалося завітати на акцію. Були й колеги, які виступали проти “виходу в люди”. Проте, жоден журналіст не вчинив так, як це зробила власкор Національного радіо Наталя Колтун. Читаючи її коментарі-дописи,  диву даєшся як  журналісти-“державники”, які виступають здебільшого агітаторами бюрократичної машини та маразму чинуш різного калібру на Тернопільщині можуть “нааналізуватись”.

Чернівецький власкор Нацрадіо Вадим Пелех поширив у Фейсбуці статтю Тернопільські журналісти протестують проти свого вигнання з виїзного засідання комітету Верховної Ради з коментарем “бола поширюється…”.

І тут, м’яко кажучи, дивує, що написала Наталя. Коментувати не буде. Просто оприлюднюємо, щоб застерегти колег…

 

 

Від “ПРО ВСЕ”

Напевно, розстріляти треба блогерів, журналістів веб-сайтів, рівень довіри до матеріалів яких в рази вищий від “державницьких” нікому не потрібних звітів на радіо, пресі і Хоптян-ТБ, які ніхто не слухає окрім самих чиновників.

P.S.

Любителі суші не хворіють на рак

“Донбас” переміг у Москві чемпіона